fbpx
nl

Over

Een buitengewone groep millennials, gedreven door resultaten.

Wat maakt ons anders?

Wij focussen op echte resultaten. Mooie websites maken is voor ons geen echt resultaat. Een resultaatgericht platform in combinatie met een effectief inbound marketingsysteem om de aandacht van je ideale klant te trekken, zijn vertrouwen te winnen en hem om te zetten in een geïnteresseerde lead of klant. Dat is een echt resultaat!

Alles wat we doen heeft een doel. We gebruiken technieken om unieke klantervaringen te creëren en beïnvloeden de 3 onbewuste factoren waarom mensen besluiten om met jou in zee te gaan. Zo word je als een expert in jouw niche beschouwd.

De kans dat je hier bent en dat jij onze ideale klant bent met wie we graag zouden samenwerken, is behoorlijk hoog. Allemaal dankzij ons nauwkeurig inbound marketingsysteem.

Nu je hier toch bent, is ons proces om je vertrouwen te winnen en te laten zien waartoe we in staat zijn, net begonnen.

Elke kleinigheid en elk detail op deze website heeft één doel en is hier om één bepaalde reden, bewust en onbewust: 

  • onze mensen te vertrouwen (wie we zijn)
  • ons bedrijf te vertrouwen (waarvoor we staan)
  • onze service te vertrouwen (welke resultaten we leveren)

We kunnen exact dezelfde resultaten, marketingsysteem en vertrouwenswaardig platform voor jou creëren. Je klanten betalen dus zonder twijfel top dollar voor jouw producten of diensten.

We kunnen succes opnieuw creëren, omdat we het al zo vaak hebben gedaan voor onze klanten
Sonja Siereveld
CEO Assurinyo Finance, investment banking

Project Apollo is top! Ze maken niet zomaar een website, ze creëren een online systeem en platform dat op een organische manier het gewenste resultaat oplevert. Hun kwaliteit en service is ongeëvenaard. Het leek dan ook voor de hand liggend om met hen samen te werken voor mijn tweede project. Ik kijk erg uit naar onze volgende projecten samen!

Tim De Sterck
Tides Group

De kennis en creativiteit van deze jongens is geweldig! Ik zou sterk aanbevelen om met hen samen te werken, niet alleen voor hun technische skills, maar ook voor hun effectieve online marketingstrategieën.

Ontmoet het team
Jorn Van Hooydonk
Lead marketeer & co-founder

Toen ik de effectiviteit en kracht van online marketing ontdekte, was ik meteen verkocht. Op dat moment ontstond mijn liefde om bedrijven hun volledige potentieel te laten bereiken. Ik heb het geluk dat ik dit elke dag kan doen!

Arno De Decker
Lead developer & co-founder

Samenwerken en producten creëren met gepassioneerde mensen is wat ik graag doe. Er bestaat geen beter gevoel dan het leveren van een eindproduct dat de verwachtingen overtreft. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken en de online identiteit van uw bedrijf te ontwikkelen.

Yanick Laerte
Project manager

Zorgen voor de juiste communicatie met klanten, de perfecte copy voor jouw brand en de gepaste social media content.  Dat is wat me het beste ligt. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de boost krijgt dat het verdient.

Jef Fasseur
Content creator/photographer

Er gaat niets boven het juiste moment vast te leggen. Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden zegt men. Dit is mijn manier om mezelf uit te drukken. Mijn droom? Mijn passie en mijn job combineren!

Billie Rascal
Customer Satisfaction Specialist

Project Apollo krijgt steun van Project Billie. Onze company dog Billie Rascal zorgt voor de blije gezichten op kantoor!

Resultaten spreken voor zichzelf
Paul Van Nuffel
Phantoms Boom

Super blij met onze website! We kunnen deze heel gemakkelijk beheren. Ik had nooit gedacht dat het uploaden van foto’s en het maken van evenementen op een volledig custom website zo gemakkelijk zou zijn. Project Apollo maakte echt een geweldig content management systeem voor ons. Ik beveel ten zeerste aan om met hen samen te werken!

Lodewijk David
LDA

Buitengewoon, Project Apollo loog echt niet over resultaten! We zijn enorm blij dat we hen hebben gekozen als onze digitale partner om ons bedrijf een boost te geven.

Marc Liebert
Architectenassociatie ARAS

We vinden het super om samen met Project Apollo te werken! Ze staan ​​altijd klaar om te helpen en leveren altijd top resultaten. We streven naar innovatie en Project Apollo is onze ideale partner. Ik kijk echt uit naar ons tweede project samen!

En we stoppen nooit met groeien!
Wij streven naar meer. Elke maand investeren we in de nieuwste research en masterminds om onze diensten en resultaten te blijven verbeteren.
Onze investeringen in masterminds

Masterminds geven ons de kans om alles wat we doen te evalueren, om nieuwe manieren te zoeken om te verbeteren en altijd een stap voor te zijn.

Onze investeringen in cursussen

We investeerden in cursussen van marketinggoeroes als Tony Robbins, Grant CardoneIman Gadzhi, Tai Lopez, Carl Van de Velde en nog veel meer.

Onze investeringen in resultaten

Als je een stap voor wil zijn, moet je blijven zoeken en nieuwe dingen uitproberen. Daarom investeren we 1 dag per week puur in het testen van nieuwe marketingstrategieën en analyseren we de resultaten dat deze strategieën ons opleveren.

100% Personal approach
Icon
200% Young and motivated
Icon
Approved by Neil Armstrong
Icon
4 cups of coffee a day
Icon
Succes is enkel waardevol als het gedeeld wordt
Onze eigen mastermind

Al deze investeringen zorgden voor onze expertise in resultaatgerichte marketing en web development. Nu organiseren we twee keer per jaar een Apollo Mastermind waar we collega-marketeers leren om hun services resultaten te boosten.

Wil je deel uitmaken van de volgende?

Onze partners
’t Leesboetiekske
Julian Banks
Phantoms
De Schorre
Puuhr
Architectenassociatie ARAS
Tuinaanleg Van Vlasselaer
Tides
Unizo
The Bean Factory
Marinvests
Rupel Boom Businessclub
Medix
Surfburger
Contact